Cand ma refer la relatii, ma refer la toti cei din jurul tau cu care interactionezi, de la administratorul de bloc, functionarul de la banca sau antrenorul de fitness, la colegi, prieteni sau partenerul tau de viata.

Ma refer la cei cu care comunici, intr-un fel sau altul, la cei pe care ii iubesti mai mult sau mai putin, pe care ii apreciezi sau nu tocmai, la familia pe care ti-ai ales-o (si aici includ si parintii si fratii sau surorile tale), la cei cu care petreci 8-10 ore pe zi si iti petreci mare parte din viata alaturi de ei, la prietenii pe care ti-ai ales, la cei pe care ii ai in viata ta si ii „suporti” mai mult decat iti place de ei, la partenerii din trafic care te claxoneaza de zor ca nu ai pornit cu o secunda inainte de a se pune culoarea verde si la toti ceilalti pe care ti-e dat sa ii intalnesti zi de zi, an de an, pe parcursul vietii.

Alege 5 persoane care iti vin cel mai repede in minte. 5 persoane cu care simti ca ai dragoste si afinitate si o comunicare impecabila. Poti vorbi cu usurinta cu ei, le poti impartasi orice te pasioneaza sau preocupa, le poti spune ce te doare, le spui cand nu iti place ceva direct si creati moment de moment o legatura stransa in relatia voastra.
Pune numele lor pe o hartie.
De ce te-ai oprit la ei? Ce reprezinta ei pentru tine? Ce face ca lucrurile sa functioneze intre voi si sa aveti o relatie extraordinara? Ce fel de a fi al tau? Ce iti place la ei?
Sunt totusi lucruri pe care nu le-ai spus inca si le tii in tine?

Acum alege 5 persoane care consideri ca te agaseaza sau ca nu le poti spune orice sau consideri ca nu te asculta, nu merita atentia ta, nu ai ce sa le comunici sau daca o faci o faci cu temerea de a fi respins sau, dimpotriva iti vine sa nu ai niciodata de a face cu acea persoana.
Pune numele lor pe o hartie.
Ce reprezinta acei oameni pentru tine? Cand te-ai blocat in relatia cu ei? Ce reactii, emotii, stari trezesc in tine acei oameni? Ce nu iti place la ei? Ce din trecutul vostru va impiedica sa aveti o relatie macar buna in prezent? Ce lucruri stii ca nu i le-ai spus inca si stau intre voi? Ce pareri despre el sau despre tine? Cu ce nu esti impacat tu despre tine in relatia cu acei oameni?

Vrei relatii extraordinare? E o munca de facut cu tine si cu fiecare om in parte cu care ai relatii.
Pune pe hartie numele lor si toate parerile tale despre acea persoana. Citeste-te o data, de doua ori, de cate ori vrei pana vezi ca parca lucrurile nu sunt asa de „reale” cum credeai pana atunci.
Ce faci mai departe?
La ce renunti? La ce pareri despre tine sau despre el? Ce lipseste in relatia voastra?
Ce ii comunici acelei persoane?
Ce vrei sa creezi de acum inainte in relatia cu persoana respectiva?

Vrei relatii extraordinare? Merita tot efortul sa faci munca asta si sa creezi in jurul tau dragoste, armonie, compasiune, sprijin, acceptare, miracole in comunicare si in relatiile in care esti zi de zi.

Vrei sprijin in ceea ce iti doresti? Cauta-ma si te voi ghida in procesul tau de dezvoltare si de a-ti crea relatii extraordinare moment de moment.

Irina Aiacoboae

Anunțuri